HTML

Fedezzük fel a hülyeséget magunk körül!

Gyakran morgok magamban a világ hülyeségén. Ezt ki fogom adni magamból ezentúl, nehogy a bennem maradt feszültség idővel pszichés problémát okozzon.

Friss topikok

Linkblog

Nincs baj a gazdasággal. Csak az állammal.

2009.01.22. 19:00 Ukulele

Én természetesen tudom, hogy mi a baj. És el is mondom: a baj az, hogy aki a gdp-t csinálja azt agyonb@sszák. Ha valaki kitalál valamit itt nálunk és van olyan hülye, hogy nekifog és meg is akarja valósítani akkor 10 másik jön aki elszedi tőle a lóvét. Ez önmagában még nem lenne gond, ha ezek ügyvédek, csalók, aljas vállalkozók lennének. A gond az, hogy ezeket a genyákat az állam küldi. Jön az Apeh, az örökségvédelmi hivatal, a környezetvédelmi hivatal az önkormányzat, a vízgazdálkodási társulás meg egy rakás más szerv és hivatal amikről még nem is hallottatok, de meglepődnétek, hogy mennyi ilyen van. Persze ezeknek van funkciója, csak szereptévesztésben vannak. Segíteniük kellene és tanácsot adni. Ők viszont csak büntetni tudnak.

Gordonnak igaza van: adót kéne csökkenteni. Azt is megmondta, hogy a magánszektor kb 2 millió ember. Ez tartja el a maradék 8-at. Persze tény, hogy a 8-ból is van pár millió, aki újértéket hoz létre, de azok mégiscsak az adóforintból élnek.

Az egyetlen megoldás az adók és járulékok csökkentése, az állam leépítése, a megyei önkormányzatok megszüntetése, a hivatalok összevonása és többségük megszüntetése, az állami vállalatok eladása. És ezt a balfasz himnuszt mostmár ideje volna valami víg nótára cserélni.

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság állam adó hivatal himnusz bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://azisbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1896186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása