HTML

Fedezzük fel a hülyeséget magunk körül!

Gyakran morgok magamban a világ hülyeségén. Ezt ki fogom adni magamból ezentúl, nehogy a bennem maradt feszültség idővel pszichés problémát okozzon.

Friss topikok

Linkblog

Szmogger - aki a szmogot csinálja

2009.01.11. 13:22 Ukulele

Ma van időm blogolni, mert 11-e van és nekem páros számra végződik a rendszámom. De jó lenne diplomatának lenni és 4.2 ccm audival szabadon járni-kelni.

És mennyi a büntetés ha csalok, mit tegyek ha egész napra a városban ragad a kocsim és nem hozhatom ki a rendelet miatt, ki fizeti a kényszerparkolásomat, hibriddel lehet vajon rendszámtól függetlenül közlekedni? És még sorolhatnám megannyi kérdésemet, melyekre hülye ország hülye politikusa nem fog válaszolni.

Most szóltak, hogy szerencsére nincs Vhr az új szabályokhoz, úgyhogy mehetek autózni a városba, kiélhetem bűnös passziómat. Hiszen én is csak jókedvemben autózok.

Az azért érdekelne, hogy ha vasárnap délelőtt - amikor kihalt a város - annyira szennyezett a levegő, hogy riadót kell elrendelni, nem képzelhető el, hogy az autók kitiltása mellet valami más intézkedésre is szükség volna?

 

Szólj hozzá!

Címkék: páros rendszám büntetés szmog bírság szabálysértés páratlan szmog riadó

A bejegyzés trackback címe:

https://azisbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr64870743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása